GHW Studentenpakket Regel het makkelijk, snel en volledig online.

GHW studentenpakket aanvragen

Vul alle velden in om de aanvraag af te ronden

Je persoonlijke gegevens

Student

Je verzekering

Aanvragen

Persoonsgegevens: Stap 1 - 4

Identiteitsbewijs

Contactgegevens:

Betaalgegevens:

Te verzekeren personen: Stap 2 - 4

Studie informatie:

Verzekerings gegevens: Stap 3 - 4

Risico adres:

Slotverklaring: Stap 4 - 4

Bij deze vragen moeten feiten over de afgelopen acht jaar betreffende de aanvrager, de personen met wie je in gezinsverband samenwoont en/of andere belanghebbende, worden vermeld. Geef bij de vragen die met Ja worden beantwoord een toelichting.

Heeft een verzekeraar in de afgelopen 8 jaar:

Ben je, of is een van de personen die je wilt meeverzekeren, bijvoorbeeld jouw gezinsleden, huisgenoten of de regelmatige bestuurder, in de afgelopen 8 jaar verdacht van of veroordeeld voor:

Let op: Ook als je als verdachte een schikking hebt getroffen of bent vrijgesproken, of als de rechter je een maatregel heeft opgelegd moet je deze vraag met 'ja' beantwoorden. Als je deze vraag met Ja hebt beantwoord, krijg je van ons een aanvullend vragenformulier


Belangrijk: lees voor het insturen van deze aanvraag de toelichting op de Reikwijdte mededelingsplicht & Verwerking Persoonsgegevens Verzekeringsbedrijf.

Door het insturen van dit aanvraagformulier verklaart de aanvrager/kandidaat-verzekeringnemer dat hij een verzekering wil sluiten tegen de in de voorwaarden van de verzekering omschreven dekking (inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering), en dat hij akkoord gaat met de toepasselijkheid van de daarbij behorende, en daarmee een geheel vormende, voorwaarden van de inboedel-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering en de algemene voorwaarden.

Premie is exclusief assurantiebelasting en eenmalige poliskosten a € 3,75.

Persoonlijk contact

Heb je nog vragen over het studentenpakket of wil je meer informatie over GHW hieronder staan onze contactgegevens.

Adres

Takenhofplein 3

6538 SZ Nijmegen

Contact gegevens

024 324 76 00

info@ghw.nl

Social media

Liever een email?

Gebruik dan onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.